Lectia 8

Cum sa cresti o retea de afiliati 

 

Bun venit la o alta lectie importanta a cursului SFI. Am invatat in lectia trecuta de ce rank-ul de EA2 este atat de important iar astazi vom invata principalele metode de recrutare pentru a creste o retea de afiliati, folosite de persoanele de succes in SFI. Dar inainte, as dori sa iti amintesc planul minim de succes in SFI:

1) Mentine minimul rank de EA2 luna de luna

Calea usoara si rapida: Un standing order pentru 125 Pack Tcredits

2) Recruteaza 5 afiliati seriosi lunar

Calea usoara si rapida: Metodele care ti le voi prezenta in aceasta lectie

3) Invata afiliatii primele 2 puncte de mai sus

Calea usoara si rapida: Asigura-te ca citesc acest curs construit special doar pentru SFI

Respecta acele 3 puncte obligatorii lunar, daca doresti sa iti contruiesti o retea de afiliati cu cea mai rapida cale si in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, te rog sa intelegi, daca ai citit lectiile din Launchpad, ca 1 afiliat din 20 va fi activ in SFI. De ce? In primul rand, din cauza ca toata lumea are dreptul sa fie diferit, iar respingand oportunitatea de a face bani cu SFI, de fapt resping o idee, si nu pe tine. Din cauza ca fiecare persoana are un alt tip de educatie, unii cred in aceste oportunitati iar altii nu, trebuie sa gasesti acele persoane serioase pentru a construi o retea de afiliati seriosi, si de aceea este mai greu la inceput, dar nu imposibil. Deci prima metoda este:

1) Invita toate cunostintele (prieteni, familie, prieteni de pe retele sociale etc.) la link-ul tau de afiliat sfi1.biz/id-ul-tau Poti gasi acest link navigand la sectiunea My Acct si alege My Gateways. Vei observa ca scrie numele tau pe acea pagina de invitatie, vei fi surprins sa afli cat de multa lume se va inscrie doar pentru ca vede numele tau pe pagina. Un bun exemplu de a invita persoane intr-o retea de afiliati ar fi: "Buna Popescu, te voi invata cum sa castigi primul tau dolar online in doar 30 de minute, dar asigura-te ca te inscrii acum  pentru a incepe cat mai repede posibil. Pagina de invitatie este aceasta: link-ul tau” Poti crea propriul tau mesaj, eu am dat exemplul care il folosesc eu.

2) Poti adauga o semnatura (Signature) la email-ul tau, astfel incat de fiecare data cand trimiti un email oamenii pot vedea link-ul tau de afiliat din SFI si se vor alatura in propria retea de afiliati.

3) Poti posta anunturi gratuite pe internet, dar trebuie sa fii foarte activ, adica sa postezi zilnic pentru ca anumiti oameni sa vada anuntul. Cauta pe google anunturi gratuite si o sa gasesti foarte multe website-uri cu anunturi gratuite. Daca doresti sa postezi anunturi, incearca sa scrii ca titlu exact cuvintele care crezi ca le cauta oamenii pe google. De exemplu: "Cum sa cresti o retea de afiliati”.

4) Daca ai propriul website, poti posta banner, poti crea o pagina speciala pentru SFI, poti face ce fac eu pentru a invata persoanele din propria retea de afiliati.

5) Poti crea articole pe alte website-uri care te lasa sa iti postezi doar o singura adresa web (adica link-ul de afiliat) in articol. Cauta pe google: "Posteaza articole " si vei gasi foarte multe. Poti gasi si alte persoane din Romania pe google care au construit o retea de afiliati la alte companii in decurs de cativa buni. Poti recruta acele persoane.

6) Poti scoate la imprimanta un mic anunt unde la sfarsitul anuntului se va gasi link-ul tau, aceste anunturi le poti lasa in casuta postala pe oriunde mergi. Ideea este ca sa vada cat mai multa lume anunturile tale, daca doresti pe gratis sa iti contruiesti o retea de afiliati cu oameni seriosi. Aceste tipuri de anunturi ar trebui sa inlocuiasca cele de pe TripleClicks, astfel incat sa nu mai dai banii pe ele.

Nu vreau sa sugerez schimb de trafic deoarece eu nu am avut nici un afiliat inscris timp de un an din schimbul de trafic. Poti gasi mai multe metode gratuite la sectiunea Marketing si alege Sponsoring.

Metodele care le voi prezenta in continuare pentru a creste propria retea de afiliati sunt metode platite si aduc mai repede rezultate.

1) S-builder – este o campanie de promovare contruita de SFI, costa 22 de dolari pentru un Standing Order. La inceput vei primi cam 2 afiliati pe luna, dar daca il folosesti luna de luna timp de un an iti va aduce mai multi, pana la 15 afiliati lunar.

2) Campanii de promovare cu afiliati garantat. Aceste tipuri de campanii iti ofera exact numarul de afiliati pentru care ai platit, primesti afiliatii in cateva zile. Cele mai bune campanii pe care le-am gasit si aduc rezultate sunt:

ProProfit: http://proprofit.tripleclicks.com

RubiPresshttp://rubipress.tripleclicks.com

FII Teamhttp://fiiteam.tripleclicks.com

Eu folosesc FII Team, 2 pachete de afiliati pe luna la 10 de dolari  luna de luna. Fiecare afiliat care il vei primi din aceste campanii cauta de a face bani online, dar nu fiecare o sa devina activ. Din experienta mea vei gasi 1 afiliat activ din 50, asta inseamna ca intr-un an de zile vei avea 6 afiliati seriosi daca folosesti pachetul de 25 lunar. Mentinand rank-ul de EA2 luna de luna este doar o parte din planul de succes. Deci, daca ai cel putin 25 de dolari de investitie luna de luna pentru cele 2 campanii de mai sus, sugerez foarte mult sa o faci, nu vei observa imediat progresul, il vei observa dupa 1 an.

3) Cumpara trafic sau vizitatori pe link-ul tau de afiliat sau pe website-ul tau

Cele mai ieftine preturi: RealFCAinvest

4) Castiga afiliati PSAs si CSAs la licitatii online pe TripleClicks

Acum ca stim cum sa aducem afiliati si cum sa construim propria retea de afiliati, trebuie sa stim cum putem invata afiliatii mai departe, ca la randul lor sa construiasca si ei o mare retea de afiliati. Voi prezenta si vei invata asta in lectia urmatoare. Din moment ce duplicarea este cheia succesului in afacerea SFI, va trebui sa iti inveti afiliatii ce sa faca, sa-i indrumi, si o poti face prin a le prezenta acest curs sau ii poti invata cu metode proprii.

You can have everything you want in life, if you will just help other people get what they want. - Zig Ziglar