Lectia 12

Metode suplimentare de castig in SFI

 

Bun venit la o noua lectie din Cursul SFI unve vei invata 3 metode suplimentare de castig care iti pot aduce cativa dolari in plus pe luna, dar sugerez ca acesti dolari sa ii reinvestesti pentru a-ti mentine rank-ul de EA2 si dupa BTL, sau sa ii reinvestesti pentru a-ti creste reteaua de afiliati pana cand ai acei 5 afiliati activi. La sfarsitul lectiei iti voi prezenta cum poti avea minim 4 intrari in concursul daily drawings  pentru a-ti creste sansele de castig.

 

Deci, cele 3 metode suplimentare de castig sunt:

1) Comisioane directe de pe TripleClicks – pana acum stim ca fiecare PSA care cumpara de pe TripleClicks cu bani, primesti 45% comision din comisionul de volum. Fiecare produs de pe TripleClicks are un anumit comision, acest comision se imparte in 3 parti. Multi dintre voi stiti ca am propriul ECA si vreau sa va dau un exemplu ca sa intelegeti cum se imparte comisionul.

Daca vreau sa vand un anumit produs, trebuie sa dau inapoi minim 15% (exemplu $15.50) din valoarea produsului iar acesta este comisionul de volum. Acesti $15.50 se imparte in 3:

a) 45% este comision direct ($6.98) care merge la sponsor

b) 40% merge in TripleClicks Executiv Pool ($6.20) unde primesti partea ta cand ajungi la minimul rank de EA2, deci cu cat ai mai multe versapoints cu atat primesti mai mult.

c) 15% este comision pentru Co-sponsor ($2.33)

Cum poti aplica aceasta metoda pentru a castiga bani in plus pe langa ceea ce cumpara afiliatii tai? Este foarte simplu, SFI iti pune la dispozitie pentru fiecare produs propriul tau link de vanzare, daca cunosti persoane care le place sa faca cumparaturi online, tot ce trebuie sa faci este un copy si paste a link-ului pe care doresti sa il promovezi. De exemplu: Sa spunem ca vecinul meu vrea sa cumpere un anumit tip de ceas de mana, sau orice alt produs, dar este prea scump in magazine. Ce trebuie sa fac eu? Navighez pe TripleClicks si incep sa caut acel tip de ceas, daca il gasesc am sa ii trimit o invitatie pe adresa lui de email cu acel link de promovare (exemplu in poza de mai sus) iar daca nu gasesc exact acel tip de ceas, trimit un link care prezinta un ceas asemanator si mai poti adauga, are livrare gratuita sau costa putin, este la reducere etc.

Ce castigi din aceasta? In primul rand, castigi 45% din comisionul de volum, apoi primesti si versa punctele asociate acelui produs (daca vecinul meu nu face parte din SFI si doar din TripleClicks) astfel incat va fi mai usor sa iti mentii rank-ul de EA2 sau sa ajungi la BTL si primesti o parte mai mare din TripleClicks Executive Pool deoarece ai mai multe versapoints.  Plus, oricand va cumpara din nou primesti iara 45% si versa puncte, pe scurt primesti pe viata din tot ceea ce cumpara.

2) Programul ECA (E-Commerce Associate) iti permite sa aduci magazine sau persoane care sa vanda pe TripleClicks produse. Castigi 10% din totalul de vanzari pe viata si se numesc ECA Royalties. De exemplu: Sa zicem ca eu cunosc pe cineva care are un magazin si vinde sampon, haine, orice alte produse, sau pe cineva care are prea multe lucruri in garaj si vrea sa se scape de ele. De ce ar trebui sa le arunce cand poate sa faca bani? Tot ce trebuie sa fac este sa il invit pe link-ul meu pentru ECA (daca este pentru magazin) sau pe link-ul meu de TripleClicks daca doreste sa vanda produsele din garaj prin member listing. Unde gasesti link-urile? Navigheaza la My acct si alege My Gateways, gasesti toate link-urile de afiliat de care ai nevoie. De asemenea, si tu poti participa in programul ECA, daca doresti sa deschizi un magazin pe TripleClicks ca sa vinzi ca si ECA, tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular si sa trimiti 2 acte de identificare, eu am folosit permisul de conducere si o factura care sa demonstreze ca locuiesc exact cum am descris in formular.

Ce poti vinde ca si ECA? Poti vinde aproape de toate, cum ar fi produse digitale, ebooks, audiobooks, etc. sau poti revinde anumite servicii, cum ar fi website traffic, sau targeted visitors etc. Cea mai buna parte este ca le poti vinde la ce pret doresti tu si primesti 100 de vps imediat ce magazinul pe care l-ai adus pune in vanzare primul produs.

Metode suplimentare de castig prin ECA: https://www.sfimg.com/MyAccount/GatewayList 

3) SFI Pay-per-action iti permite sa castigi bani pe fiecare persoana pe care o inscrii in SFI si pe TripleClicks, poti castiga pana la 12 dolari pe afiliat. Desigur acel afiliat trebuie sa ajunga la rank-ul de EA daca doresti sa castigi 12 dolari si pana la 5 dolari daca afiliatul care l-ai adus pe TripeClicks cumpara ceva sub 10 dolari. Partea trista este ca acei afiliati nu vor fi ai tai, vor fi alocati la altcineva in SFI. Esti platit doar o data pentru ei si trebuie verificati inainte de SFI pentru a primi banii.

Metode suplimentare de castig prin SFI Pay-per-action: https://www.sfimg.com/SFIPPA

Aceste 3 metode suplimentare de castig iti pot aduce cativa dolari in plus care te vor ajuta sa iti construiesti afacerea de la 0. Acum este timpul sa iti arat cum poti avea cel putin 4 intrari zilnice in concursul daily drawings.

Intrarile zilnice in concurs sunt calculate dupa cum urmeaza:

-O intrare primesti cand inscrii minim 10 vps

-A doua intrare o primesti cand inscrii peste 20 de vps

-A treia intrare o primesti cand evaluezi 30 de raspunsuri pe ASK SC.

-2 intrari zilnice primesti automat cand ai un standing order de minim 1500 vps

Deci, cum sa ai 4 intrari zilnice? Foloseste un standing order pentru IAHBE sau pachetul de 125 Tcredits pentru a primi acele 2 intrari automate zilnic. Apoi completeaza task-urile din to-do-list pentru a face minim 10 vps in fiecare zi.  Iar ultima intrare, evalueaza 30 de raspunsuri pentru a primi inca una, si doar apoi intra in concurs, nu intra pana nu evaluezi raspunsunsurile. Aceste metode suplimentare de castig in SFI le poate pune in aplicare toata lumea, atata timp cat isi doresc sa castige bani cu aceasta companie. Dupa cativa ani, sunt foarte sigur ca vor fi multe magazine din Romania asa cum sunt acum din SUA si vor vinde produse care le vom folosim acasa, in acest mod vom avea produsele livrate acasa oricand dorim si ne vom construi afacerea SFI in fiecare luna.