Lectia 11

Strategii de marketing in SFI pentru duplicare

 

Buna, bun venit la aceasta lectie importanta unde vei invata cele mai bune strategii de marketing in SFI pentru a-ti creste venitul. In lectia trecuta am prezentat CUM sa iti inveti afiliatii iar in aceasta lectie vom accentua mai mult CE trebuie sa ii inveti. Daca un afiliat a ajuns la rank-ul de EA in primele zile inseamna ca este foarte interesat sa isi construiasca afacerea si va investi, daca inscrie doar cateva versapoints in primele zile inseamna ca e indecis si nu stie exact ce trebuie sa faca. Aici apari tu ca sponsor si ii prezinti afacerea SFI cum am invatat in lectia trecuta. Daca nu a inscris nici un versapoint in decurs de o saptamana mult mai probabil va fi inactiv.

Important: nu incerca sa faci afiliatii sa cumpere ceva, prezinta afacerea SFI cat mai bine si vor cumpara singuri. Prezinta beneficiile de ce ar trebui sa cumpere, tu faci bani iar ei isi construiesc afacerea, o situatie de castig in ambele parti.

 

Principalele strategii de marketing in SFI vor fi prezentate mai jos, eu sugerez sa incerci cat mai mult prima deoarece este cea mai profitabila si cea care iti creste reteaua de afiliatii cat mai repede.

1) Mentine rank-ul de EA2 folosind un standing order pentru pachetul de 125 de tcredits oferind 1500 de vps, amandoua au avantajele lor.

2) Recruteaza 5 afiliati seriosi lunar folosind:

 - proprofit.tripleclicks.com

 - rubipress.tripleclicks.com

 - fiiteam.tripleclicks.com

 - S-Builder

 - castiga PSAs si CSAs la licitatii online pe TripleClicks

3) Invata-i primele 2 puncte folosind:

 - afiliatii romani: Cursul SFI (acest curs)

 - afiliatii straini: 3 Step Plan Video si http://sfi-opportunity.ucoz.com/  

Aceasta este cea mai buna strategie pe care o poti folosi in SFI pentru a-ti creste veniturile si reteaua de afiliati. Tine minte, afiliatii tai nu vor face ceea ce tu nu vrei sa faci. De exemplu am primit un mesaj pe A2A cum ca foloseste 3 step plan video dar afiliatii lui nu vor sa cumpere 125 Tcredits pack, uite raspunsul care l-am dat si sper ca poti sa vezi greseala lui:

Atunci cand aduci un afiliat si ii explici beneficiile rank-ului de EA2 folosind un standing order pentru pachetul de 125 de tcredits, afiliatul va observa ca tu nu ai insigna pentru TripleClicks Standing Order (cea cu coroana). Va incepe sa isi pune intrebari, cum ar fi, daca tu nu folosesti  125 de Tcredits si castigi bani in SFI atunci de ce sa o folosesc eu? Un bun Leader conduce prin exemplu, tii minte in Rules of Success era o regula Lead by example, aceasta regula iti sugereaza sa iti inveti afiliatii prin insignele pe care le castigi datorita efortului depus in SFI.

Daca doresti sa castigi cat mai multe insigne navigheaza la Reference si alege Badges, incearca sa castigi cate o insigna pe luna si vei observa cat de mult te va ajuta in SFI. De asemenea poti naviga la aceasta adresa https://www.sfimg.com/Reference/SFIBadges

La urmatoarele strategii de marketing in SFI, punctul 3 ramane la fel, doar punctul 1 si 2 se modifica un pic, depinde de bugetul fiecarei persoane.

1) Mentine rank-ul de EA2 folosind To-do-list + pachetul 100 Tcredits (1200 VP)

2) Recruteaza 5 afiliati seriosi folosind una din campaniile de promovare prezentate mai sus

3) Invata-i la fel primele 2 puncte

De-a lungul timpului am observat ca aceasta metoda de mai sus este foarte buna pentru afiliatii straini.     

 

1) Mentine rank-ul de EA2 folosind pachetul de 100 sau 125 Tcredits

2) Recruteaza 5 afiliati seriosi folosind metodele gratuite de la Marketing >>> Sponsoring

3) Invata-i la fel primele 2 puncte de mai sus

Aceasta strategie este buna pentru persoanele care cred ca mentinand doar rank-ul de EA2 este de ajuns, dar asta inseamna completand 33% din planul de mai sus.

 

1) Mentine rank-ul de EA2 cumparand 10 tcredits (1020 vps)

 - restul de 500 de vps le poti face gratuit din to-do-list

2) Recruteaza 5 afiliati seriosi folosind metodele grauite de la Marketing >>> Sponsoring 

3) Invata-i la fel primele 2 puncte

Aceasta strategie este pentru persoanele care au doar minimul necesar de investitie, afacerea va creste greu, dar va creste.

 

Pentru afiliatii care nu au bani de investitie, pot ramane la rank-ul de Affiliate dar trebuie sa aduca afiliati activi lunar in SFI daca doresc sa isi creasca afacerea. Este cea mai grea strategie dar nu este imposibila.

Sunt sigur ca poti folosi combinatii din aceste strategii de marketing in SFI aflate mai sus, dar nerespectand cel putin una dintre ele, nu iti va aduce succesul asa de repede pe cum il doresti. Incearca de acum incolo sa castigi cel putin o insigna pe luna pentru a-ti construi afacerea SFI. Foloseste aceste strategii de marketing in SFI pentru fiecare afiliat in parte. Fiecare persoana este diferita in felul sau si trebuie sa accepti asta. 

"Inspiration exists, but it must find you working.” – Pablo Picasso