[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » SFI » Despre Paypal » Cum mi-am facut eu cont de PayPal
Cum mi-am facut eu cont de PayPal
GabrielDate: Thursday, 2014-02-27, 4:05 PM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 17
Reputation: 0
Status: Offline
Deci despre Paypal. Uite cum am facut eu.

a)Mi-am facut card VISA electron la Banca Transilvania. (nu-ti ia niciun comision pe luna cum iau  alte
banci (4 lei spre exemplu la BRD).

b)Trebuie sa te duci la Banca si sa-ti dai comanda de card, le spui ca vrei si INTERNET BANKING (costa 1 leu pe luna, dar crede-ma ca merita mai mult de 1 leu, decat sa stai la cozi pe la banca, pe internet banking poti face orice: vezi SOLD, vezi Extras de CONT, vezi Tranzactiile , Poti face plati de facturi daca vrei.

c) Le spui ca vrei sa-ti faci cont de Paypal si ca pentru asta iti trebuie cardul.

-Intr-o saptamana iti vine cardul. Te duci, il iei si il activezi la bancomat. Bagi cardul in bancomat, bagi pinul si e un buton pe bancomat unde scrie Activare. dai pe el.

-Apoi, te duci si iti pui 10 lei pe card ( iti trebuie 1,5 Euro pe card ca sa activezi Paypal, banii se transforma automat in euro nu trebuie sa-i zici personalului de la banca sa-ti schimbe cardul in euro.! Le spui sa
ti-l lase in lei.

-Ei o sa-ti dea o foaie cu Internet Banking sa ti-l activezi: O sa-ti dea un Cont ID si o parola. Te duci acasa intri pe bt24 , te loghezi cu ce ti-au dat ei si pe urma o sa-ti zica sa-ti pui tu parola ta, si ti-o modifici.

-Apoi trebuie sa-ti setezi limitele la card! ( la BancaTransilvania se face asa: Intri pe BT24 (internet banking) . si cauti Card. si o sa fie o iconita (poza mica) daca duci mouse-ul pe ea iti scrie Limite card. dai click pe iconita, iar apoi pui la toate cum e Standard. 5000 lei, 7000 lei. o sa vezi acolo cum e standardul! Dar la una din limite! aceea cu "fara CVV2" vezi ca e 0 lei la standard , tu trebuie sa o pui mai mare de 0 lei, 100 lei spre exemplu.

-Apoi intri pe paypal.com. si dai sa-ti faci cont personal pentru tine ! (atentie: nu pentru afaceri). Dupa ce iti faci cont cu adresa de email o sa-ti zica sa activezi contul.  dai Get Verified . apoi trebuie sa ai ai 1,5 euro pe card( si ii ai) ca sa-ti verifice ei contul, banii ii vei primii inapoi in paypal dupa 1 zi sau 2 lucratoare.

Asta e tot. smile Succes!!

http://enkmarketing.com/products (UNELTE de marketing Online la un pret foarte mic)
[img]file:///C:/Users/gabi/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/img]
 
Forum » SFI » Despre Paypal » Cum mi-am facut eu cont de PayPal
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: